>>> HALLO

 Beste bezoeker,

 Deze pagina wordt voorbehouden voor

 ALLERHANDE ONTSPANNENDE PUBLICATIES

 Heb jij een goeie? 🙂 

 Stuur ze per e-post aan de voorzitter

TALENT VAN DE BOVENSTE PLANK

VAN JONGS AF Geluid aan!

UW VEILIGHEID ONDER DE LOEPE

Voorkom woninginbraken

De vroege duisternis geeft inbrekers de kans om ongezien in jouw woning in te breken. We stellen in de regio vast dat vaker dan gewoonlijk de inbreker kiest om dit via glasbreuk te doen. Hierbij wordt het glas van een klein raam, vaak kleiner dan 1m², gebroken om nadien het raam te openen via de hendel.

Tips.

  • Plaats afsluitbare krukken op jouw ramen. Hierdoor is het onmogelijk om de kruk te gebruiken zonder sleutel. 
  • Laat kleine ramen beschermen door gelaagd glas te plaatsen of gebruik daar rolluiken met ophefbeveiliging. 
  • De aanwezigheid van bewoners schrikt de inbreker duidelijk af. Vandaar geef ook bij jouw afwezigheid jouw woning een bewoonde indruk. Plaats een wagen op de oprit, doe niet alle rolluiken naar beneden, geef geen inkijk in jouw woning…
  • Hou zeker ook de woning van jouw buur in de gaten, en bel politie bij verdachte handelingen. 

Meer info nodig?

Graag meer info gewenst, nodig dan zeker eens de diefstalpreventieadviseur uit bij jouw thuis. Hij kan je beslist tips geven waardoor je woning minder interessant wordt voor inbrekers. 
Maak een afspraak.

Phishingmails een pest

We kunnen iedere dag een lijst doorsturen van actuele phishingmails. Maar we beperken ons tot die mails die vaak voorkomen in de zone. Momenteel is er een phishingmail met onderwerp : klacht tegen jou, die verspreid wordt in onze regio. Klik niet op de link in de mail, maar stuur de mail door naar verdacht@safeonweb.be. Meer weten over dit fenomeen, surf naar cyberpreventie.be daar vind je beslist meer info. Op de facebookpagina van het preventieteam worden video's gepubliceerd met concrete info over de laatste phishingsmails, deel die om zo ook jouw vrienden te verwittigen.